apollo swingline terassimarkiisi

Swingline terassimarkiisi

Apollo Swingline terassimarkiisi on laadukas ja monipuolinen perus markiisi, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde. Mainio markiisi terassille aurinkosuojaksi, tai tilojen kattamiseen.

apollo topline terassimarkiisi

Topline terassimarkiisi

Vahva markiisi vaativiin olosuhteisiin. Viimeisteltu ja luja rakenne tekevät Apollo Topline terassimarkiisista lujan ja luotettavan aurinkosuojan – suurienkin tilojen kattamiseen.

ApolloTrendlinecassette3

Trendline Cassette terassimarkiisi

Täydellisesti kasettiin sulkeutuva markiisi terassille. Kasetti suojaa kangasta ja mekanismia epäpuhtauksilta, ja takaa näin markiisille pidemmän käyttöiän.

screen markiisi apollo zipline

Zipline screen markiisi

Zipline on uudenlainen screen markiisi, jonka kangas liukuu sivuprofiileissa vetoketjussa. Zipline screen muodostaa täydellisen suojan auringonvaloa ja lämpöä vastaan.
Sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Delta kattoikkunakaihdin

Delta kattoikkuna kaihdin

Kattoikkunat ovat haasteellisia peitettäviä, mutta Apollolta löytyy ratkaisut näihinkin tarpeisiin. Kattoikkunakaihtimia on niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Delta on mainio aurinkosuoja lasikatteille ja verannoille.

Apollo_pergoline

Pergoline katosmarkiisi

Pergoline terassimarkiisi on loistava ratkaisu ulkotilojen kattamiseen, runko edestä tukevasti maahan tuettuna. Täydellinen aurinkosuoja yrityksille – tyylikäs markiisi myös kotipihalle.

Markiisiseina 10

Sideline markiisiseinä

Sideline – uudenlainen horisontaali markiisi joka suojaa tuulelta ja katseilta. Markiisiseinä voidaan valmistaa akryyli- tai screen kankaista.

basic

Terassimarkiisi Basic

Edullinen perusmarkiisi.
Käytettävyydeltään yksinkertainen, rakenteeltaan pelkistetty terassimarkiisi.

Apollo wingline markiisi ravintolan terassille

Wingline terassimarkiisi

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintolan terassille. Wingline terassimarkiisi kattaa suuren tilan kahteen suuntaan.